Dé locatie voor jouw volgende vergadering of evenement

Aan de achterzijde van het bezoekerscentrum is de Graansilo gevestigd. Deze multifunctionele ruimte voor gezelschappen tot ca. 45 personen is recentelijk gerenoveerd.

Huur de Graansilo

Feest of bijeenkomst?

Op zoek naar een unieke locatie in Winterswijk voor het organiseren van een (bedrijfs)feest, borrel of verjaardig? Huur onze Graansilo af. Met plek voor wel 45 personen de perfecte locatie voor jullie uitje.

Vergaderen?

Ben je op zoek naar een locatie voor een vergadering, workshop of andere zakelijke bijeenkomst? Ook daarvoor ben je bij de Venemansmolen aan het juiste adres. Organiseer het bij de Venemansmolen in Winterswijk. In de Graansilo is plaats voor tot wel 45 personen en beschikt over een beeldscherm en flipover. Daarnaast werken we samen met lokale ondernemers die voor jou een heerlijk lunch- of dinerarrangement kunnen verzorgen en is er de mogelijkheid om te borrelen na afloop. En natuurlijk voldoende koffie en thee.

Een keertje de Graansilo huren?

Je kunt de Graansilo huren tegen aantrekkelijke tarieven. Bovendien kunnen onze molenaars in overleg een rondleiding door ons molencomplex voor jouw gezelschap verzorgen, ook buiten de reguliere openingstijden.

Bel 0543-533 131 of vul het formulier in om een vrijblijvende afspraak in de Graansilo te maken om de mogelijkheden en kosten te bespreken.

De opbrengsten van de verhuur van de Graansilo komen ten goede aan het onderhoud van de molen en het bezoekerscentrum.

Aanvraagformulier

Bedankt voor je aanvraag! We komen zo spoedig mogelijk op je aanvraag terug!
Hmm, daar ging iets mis... Heb je alles goed ingevuld?