Word donateur

Help jij de Venemansmolen in beweging te houden?

Om het molencomplex en de directe omgeving te onderhouden, schakelen we gespecialiseerde bedrijven in. We vragen subsidies aan en ontvangen met dankbaarheid vrije giften, maar dit dekt niet altijd alle kosten. Daarom zijn we ontzettend blij met onze sponsoren en donateurs!

Onderhoud

Het onderhouden en in stand houden van een Rijksmonument komt vaak gepaard met hoge kosten. Dit is niet altijd volledig te dekken

Educatie

Onze molenaars vertellen graag de geschiedenis door aan de volgende generaties. We ontwikkelen hiervoor diverse programma's en rondleidingen.

Direct een bijdrage overmaken

Wil je direct een bijdrage overmaken? Dat kan via bankrekeningnummer NL90 RABO 0356 3734 28, ten name van Stichting Venemansmolen, onder vermelding van 'donateur', 'eenmalige bijdrage' of 'bedrijfssponsoring'. Jouw steun maakt het verschil. Hartelijk dank!

Veel gestelde vragen

Heb je nog vragen die niet tussen onze veelgestelde vragen staan? Neem dan gerust contact met ons op via de contact pagina.

Hoe kan ik doneren?

Je kunt op verschillende manieren doneren: met geld of in natura. Als je een bedrag overmaakt op onze rekening kun je dit doen via bankrekeningnummer NL90 RABO 0356 3734 28, ten name van Stichting Venemansmolen, onder vermelding van 'donateur', 'eenmalige bijdrage' of 'bedrijfssponsoring'. Als je een donatie in natura wilt doen verzoeken we je contact met ons op te nemen voor de mogelijkheden.

Is mijn donatie fiscaal aftrekbaar?

Stichting Venemansmolen is een ANBI gecerticifeerde stichting. Dit betekent dat wanneer je een gift doet en deze aan bepaalde voorwaarden voldoet je dit bij de Belastingdienst kan aangeven en mogelijk in aanmerking komt voor belastingvoordeel. Voor details raadpleeg je financieel adviseur of bekijk de site van de Belastingdienst voor meer informatie.

Kan ik ook op andere manieren doneren?

Zeker kan dat! Als bedrijf of particulier kun je onze stichting ook helpen door een donatie in natura te doen. Dit kan in allerlei vormen. Iets in gedachten? Neem dan even contact met ons op voor de mogelijkheden.

Kan ik ook eenmalig bij de molen doneren?

Uiteraard! Alle donaties zijn van harte welkom. Je kunt via bankrekeningnummer NL90 RABO 0356 3734 28, ten name van Stichting Venemansmolen, onder vermelding van 'eenmalige bijdrage' een donatie doen. Hiervoor zijn we je erg dankbaar!

Ik wil mijn jaarlijkse donatie stopzetten

Doe je al een jaarlijkse donatie via automatisch incasso en wil je deze stopzetten? Dit vinden we erg jammer, maar dat is zeker mogelijk. Stuur in dat geval even een mail naar: info@venemansmolen.nl en we komen zo snel mogelijk op je verzoek terug.