Rijk aan ambacht en smaak

Ontdek onze ambachtelijke producten vol smaak

Bijna ieder weekend worden er nog door onze vrijwillige molenaars diverse producten gemalen in de molen of dieselmaalderij. Naast deze prachtige ambachtelijke producten bieden we nog veel meer, zit er wat voor jou tussen?

Ambachtelijk gemalen kippenvoer

Dit ambachtelijk geproduceerd kippenvoer is ietwat grof van samenstelling en bestaat uit natuurlijke, niet genetisch gemanipuleerde grondstoffen, die hoofdzakelijk van lokale herkomst zijn.

De ingrediënten worden in onze korenmolen op de wind gemalen, en vervolgens gemengd in onze dieselmaalderij.

Het kippenvoer is te koop tijdens onze openingsuren. Wij wegen graag de gewenste hoeveelheid voor je af. Wil je meer dan 15 kg afnemen? Mail dan naar  (info@venemansmolen.nl) of stuur een Whatsapp berichtje met je bestelling  uiterlijk op vrijdag onder vermelding van ‘kippenvoer’ en het gewenste aantal kilo’s naar (06-23930205). De bestelling staat de eerstvolgende zaterdag klaar bij de molen.

Venemansmolen bloemenmengsel

In samenwerking met de zadenhandel Jansen Zaden uit Winterswijk hebben we een zadenmengsel samengesteld dat al een aantal jaar bij de molen wordt gezaaid. Omdat er altijd zo enthousiast op de bloemenpracht wordt gereageerd hebben we samen nagedacht over een leuke verpakking zodat bezoekers het mengsel ook kunnen kopen in de molenwinkel.

Het Venemansmolen bloemenmengsel bestaat uit o.a. Rode Klaprozen, verschillende Korenbloemen, Margrieten, Marjolein, Campanula variaties, Silene soorten, Slangenkruid, Koekoeksbloemen en verschillende siergrassen. De inhoud is genoeg voor 5m².

Voor meer (teelt-)informatie bekijk de website van Jansen Zaden.