Nieuws
Ecotour Winterswijk

Ecotour Winterswijk

Verkende Duurzame Toekomst van Winterswijk met de Nieuwe Ecotour!

Winterswijk, 25 april 2024 In een opwindende samenwerking tussen lokale ondernemers en initiatiefnemers, is de langverwachte Ecotour gelanceerd. Dit initiatief, geleid door Ida Meerdink van Laidavoice en met medewerking van Luuk Holtrop (Holu Media), in opdracht van Willy Smit(WAMenvanDuren), Jan Bent (Wenninkhof), Hans Huls (Huls Duurzame Energie) en Rene te Selle (RTS Bouwassist), brengt een unieke kans voor zowel inwoners als bezoekers om de voorhoede van duurzame innovatie in Winterswijk en omgeving teervaren.

De Ecotour biedt deelnemers een inspirerende reis langsenkele van de meest vooruitstrevende duurzame bedrijven in de regio. Vanenergietransitie tot biodiversiteit, klimaatadaptatie tot cultuurhistorie, deEcotour belicht diverse aspecten van duurzaamheid die het hart van Winterswijkvormen.

"Winterswijk, de kleinste gemeente die ooit de EuropeanGreen Leaf Award heeft gewonnen, laat zien dat groots denken begint bij lokaleinitiatieven," merkte een van de organisatoren op. "De Ecotour is eenviering van deze prestatie en een uitnodiging aan iedereen om deel te nemen aanhet ontdekken van onze groene toekomst."

Deelnemers aan de Ecotour kunnen zich verheugen opbegeleiding door deze bevlogen ondernemers die met trots hun bijdrage aan eengroenere toekomst tonen. Of je nu wandelt, fietst of liever comfortabel perelektrische buggy gaat, er is voor elk wat wils.

Belangrijke details:

Data: Zaterdagmiddag op 11 mei, 22 juni, 20 juli, 21 september, 26oktober en 23 november 2024.

Aanmelden: Via deze link http://ecotourwinterswijk.nl of via de websites van100% Winterswijk, Centrum Duurzaam Winterswijk, Gemeente Winterswijk en deVenemansmolen.

Mis deze unieke ervaring niet en reserveer nu jouw plekjevoor de Ecotour!